Ruotsalainen Christian von Koenigsegg paneutuu superurheiluautojensa kaikkiin yksityiskohtiin. Uusin lähes kahden miljoonan euron hintainen Regera on todellinen mestariteos, mikä näkyy myös auton avaimesta. Kuten auton varustelun ja suurimman osan sen viimeistelystä, myös avaimen voi valita mieleisistään materiaaleista.

Avaimen tekee yhtiö, joka on erikoistunut autoalan jalokiviin. New Yorkin autonäyttelyssä esillä olleen Regeran avain oli tehty vaaleanpunaisesta 18 karaatin kullasta ja koristeltu timantein. Virallista arvoa avaimelle ei ole kerrottu, mutta se on paljon.

Koenigsegg Regeraa valmistetaan 80 kappaletta, jotka oli myyty innokkaille asiakkaille jo viime kesänä. He saavat aikanaan hyperurheiluauton, jonka viisilitrainen tuplaturbo-V8 ja kolme sähkömoottoria kehittävät yli tuhatsata kilowattia ja kaksituhatta newtonmetriä. Viralliset suorituskykyarvot ovat: kiihdytys nollasta sataan 2,7 sekuntia ja huippunopeus 410 km/h. Saattaa olla, että valmistaja on ilmoittanut tiedot alakanttiin.