Suomessakin vähän aikaa myynnissä ollut Splash saa tuoreemman ilmeen täysin uutta mallia odotellessa.

Suzuki Splashin ja sen Euroopassa myytävän sisarmallin Opel Agilan toisen sukupolven esittelystä on kulunut jo neljä vuotta. Tuo on automallille aika pitkä aika olla markkinoilla ilman suurempia muutoksia. Tämän takia ainakin Splashia on uudistettu ja sen myynti alkaa päivitettynä Japanissa kesäkuussa. Euroopassa se tulee myyntiin kesän aikana, mutta Suomeen Splashia ei tuoda.

Niin ulkonäköön kuin sisustukseen tehdyt muutokset ovat maltillisia (lue halpoja). Puskurit on muotoiltu uudelleen ja edessä on uusi jäähdyttäjän säleikkö. Edessä sumuvalojen sijoitusta on muutettu ja takana valot ovat saaneet uuden olemuksen. Sisustuksessa helpoimmin huomattava parannus ovat uudet verhoilumateriaalit.

Moottoriksi tarjotaan Euroopassa 1,0-litrainen kolmisylinterinen (50 kW) tai 1,2-litrainen nelisylinterinen (69 kW) vaihtoehto. Dieselmoottori on jätetty pois vähäisen kysynnän vuoksi. Pienten parannusten myötä Splashin kulutus on molemmilla moottoreilla tippunut ollen nyt 4,7 tai 5,1 l/100 km (vasstaavat CO2-päästöt 109 ja 118 g/km).