Taulutelevisiota ei ole helppo muotoilla persoonallisesti. Niinpä lähes kaikki valmistajat pyrkivät lähinnä ohentamaan ja virtaviivaistamaan televisioitaan ja hävittämään kehykset olemattomiin. Samsung Serif kääntää nämä tavoitteet päälaelleen.

Takaseinä on peitetty kankaalla

Samsung Serif istuu kodikkaanlämpimään ympäristöön niin ulkonäkönsä kuin sijoiteltavuutensakin puolesta. tv:n profiili on muotoiltu suureksi I-kirjaimeksi. Edestäpäin Serif-television tunnistaa kehyksistä, jotka ovat yhtenäiset sekä väriltään että muodoltaan.

Serif tv ja Serif tv Medium -mallien mukana toimitetaan neljä tukijalkaa, joiden varassa televisio voi seistä vapaasti huoneessa. Kaikissa kolmessa malleissa on alusta, jonka varaan tv:n voi asettaa tasolle ilman tukea. Takaseinä on peitetty kankaalla, joka piilottaa alleen liitännät.

Kolme kokoa, väriä ja tarkkuutta

Samsung Serif on saatavilla 24-, 32-, ja 40-tuumaisena sekä kolmen värisenä. Valkoisen värin kaikkiin kolmeen kuvaruutukokoon, punaisen 24- ja 32-tuumaisiin ja tummansinisen 32- sekä 40-tuumaisiin.

Suurin 40-tuumainen Serif tv toistaa kuvan 4k ultra hd -tarkkuudella, 32-tuumainen Serif tv Medium on full hd -malli ja 24 tuumainen Mini yltää hd ready -tarkkuuteen. Kaikki kolme mallia tukevat Samsungin äly-tv-ominaisuuksia, wi-fi-yhteyttä, bluetooth-äänentoistoa sekä Dolby Digital Plus -elokuvaääntä.

Serif-televisiota tullaan myymään verkossa osoitteessa www.SerifTV.com sekä valikoiduilla jälleenmyyjillä. Suomessa uutuus tulee myyntiin Vantaan Tammiston Giganttiin. Hintaluokat ovat 1500 (40”), 1000 € (32”) ja 700 € (24”).