Voimanlähteenä uudessa Corvette ZR1:ssä on, kuten jo viime viikolla paljastimme, 6.2-litrainen mekaanisesti ahdettu V8. Tärkeimmät numerot ovat 563 ja 968. Ensimmäinen on teho kilowatteina ja jälkimmäinen vääntömomentti newtonmetreinä. Ne siirretään takapyörille 7-vaihteisen käsivalintaisen tai 8-vaihteisen automaattivaihteiston kautta.

Chevrolet ei vielä kertonut kaikkia auton suoritusarvoja, mutta vahvisti ZR1:n huippunopeudeksi yli 210 mailia tunnissa (337 km/h).

Auton aerodynamiikalta vaaditaan todella paljon tuollaisissa nopeuksissa. Uuteen keulaosaan kuuluu autoa alas painava alasiipi. Sen lisäksi autossa on uusi hiilikuituinen moottoritilan kansi ja peräti neljä jäähdytintä. Autoon on valittavissa kaksi aerodynamiikkapakettia, joista edellä mainittu on suunniteltu suurta huippunopeutta varten. Sen avulla saadaan 70 prosenttia enemmän downforcea kuin Z06:n peruspaketilla.

Toisena vaihtoehtona on ZTK Performance-paketti. Se lisää keulaan etusplitterin ja taakse säädettävän siiven. Yhdessä ne saavat ilmavirran painamaan autoa tiehen 430 kilon voimalla. Tähän pakettiin kuuluvat myös Michelinin Pilot Sport Cup 2 -renkaat, alustan säätöjä ja uudelleen kalibroitu Magnetic Ride Control -järjestelmä, jonka avulla saavutetaan vielä enemmän pitoa kaarteissa.

Mikäli pelkää, ettei erotu Corvette ZR1:llä riittävästi joukosta, voi siihen valita Sebring Orange Design -paketin. Silloin auto on, arvasitte oikein, Sebring Orangen värinen, jarrusatulat ovat oranssit ja korissa on oransseja korostuksia. Pakettiin kuuluvat myös oranssit turvavyöt, oranssit kontrastitikkaukset istuimissa ja pronssin värinen viimeistelty sisustuksessa.

Valittavana on muitakin vaihtoehtoja, kuten lämmitettävät ja tuuletettavat nappanahalla verhoillut istuimet, hiilikuitupintainen ohjauspyör ja Bosen korkeatasoinen äänentoisto. Toisin sanoen Chevroletin mielestä äärimmäisen suorituskyvyn ei tarvitse tarkoittaa mukavuudesta tinkimistä.

Vuosimalin 2019 Corvette ZR1:n myynti alkaa keväällä 2018 ja sen hinnat ilmoitetaan lähempänä tuota ajankohtaa. Ennakkoarvioiden mukaan uutuus on noin 50 prosenttia Corvette Z06:ta kalliimpi eli hinnat lähtevät Yhdysvalloissa 120 000 dollarin paikkeilta.