Samsung Galaxy Book2:ssa on nykyään niin kovin suosittu Qualcomm Snapdragon 850 -neliydinsuoritin ja Adreno 630 -näytönohjaus sekä neljän gigaa muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa (nand flash).

Kokonaisuus toimii oletuksena Windows 10 S -käyttöjärjestelmän voimin ja yltää näillä eväin 20 tunnin akkukestoon.

Ensi alkuun Galaxy Book2:sta tulee vain yksi laiteversio.

Niinpä Samsung Galaxy Book2 on monella tapaa edeltävää Intel-pohjaista laiteversiota etevämpi; se kun hyödyntää muun muassa pikalatausta. Kaiken kaikkiaan tekniset palaset ovat siis kohdallaan.

Lisäksi 12 tuuman oled-näyttö (2160 x 1440 pistettä) eroaa ”peruslaitteista” edukseen.

Varustelu on laiteluokassaan tyypillistä tasoa: muun muassa gigabittitason lte-yhteydet ovat plussaa, kuten myös kaksi usb-c-liitäntää ja perinteinen 3,5 millimetrin kuulokelähtö. Yhdysrakenteinen mikrofoni, sormenjälkitunnistin, Dolby Atmos -yhteensopivaksi väitetty äänijärjestelmä ja micro sd -kortinlukija sisältyvät niin ikään vakiovarustukseen.

Laitteen mukana tulee myös ohjauskynä sekä erillisnäppäimistö, jossa on kosketuslevy nimenomaan tietokonetyöskentelyä varten. Tämä selittää osaltaan laitteen hintaa.

Samsung Galaxy Book2 tulee myyntiin Yhdysvalloissa noin 1 000 dollarin hintaan. Virallinen saatavuus Suomessa on toistaiseksi kysymysmerkki.