Toyota korostaa, että vuosikerran 2013 Verson muutokset ovat suurempia kuin pelkkä kauneusleikkaus.

Toyotan uudistuneeseen Versoon on vaihdettu lähes 500 osaa. Muutosten myötä on tarkoitus kasvattaa suosiota 50 000 kappaleen vuosimyyntiin ja napata siten viiden prosentin markkinaosuus Euroopassa. Se mikä on säilynyt ennallaan ovat ulkomitat ja tilat, joten paikat on viidelle tai seitsemälle matkustajalle.

Helpoimmin uuden Verson tunnistaa keulasta, joka on muutettu samantyyliseksi kuin uudessa Auriksessa sekä viimeisimmissä Avensiksessa ja Yariksessa. Nykytyyliin huomiovalot toimivat nyt LEDeillä ja sivuilla vilkut on siirretty peilien koteloon. Täysin uuden keulan lisäksi perää on muutettu hivenen ja tarjolla on uusia vanteita ja värejä. Sisustuksen muutokset noudattavat samaa varovaista linjaa.

Nykymallin tapaan myös myyntiin tulevassa uudistuneessa Versossa on vaihtoehtoina kaksi bensiini- ja kolme dieselmoottoria. Niitä on kehitetty sen verran, että kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat pienentyneet. Muutokset jatkuvat alustassa, jossa jousitusta ja ohjausta on säädetty. Kori on valmistajan mukaan aiempaa jäykempi ja myös melutasoa on alennettu.