McLaren F1:tä valmistettiin ainoastaan 106 kappaletta, joista 64 liikenteeseen ja loput kilpa-autoja.

Se oli maailman nopein tuotantoauto, joka saavutti jo kaksi vuosikymmentä sitten 386,4 km/h huippunopeuden. Nykyisin vain harva omistaja enää nauttii omalla F1:llään ajamisesta. Sen sijaan ne ovat ympäri maailmaa keräilijöiden kokoelmissa kasvamassa korkoa.

Ikoniksi nousseen auton arvo on nimittäin kasvanut kohisten niiden 26 vuoden aikana, jotka ovat kuluneet auton ensiesittelystä.

Gordon Murray ja Peter Stevens loivat aikanaan jotain ainutlaatuista, jonka kohdalla kysyntä ylittää tarjonnan. Näin siitäkin huolimatta, että myynnissä olevien yksilöiden hinnat ovat 10 miljoonan euron luokkaa. Sveitsiläisellä erikoisautoihin keskittyneellä liikkeellä on myynnissä F1, josta he pyytävät silmää räpäyttämättä 20 miljoonaa euroa.

Tuo hopeinen yksilö oli toimitettu Saksaan, missä se rekisteröitiin kesäkuussa 1996. Sen jälkeen autolla on ajettu vain 3 500 kilometriä.

Vaikka hintapyyntö on reippaasti yläkantissa, myyjällä ei ole autosta kunnollisia kuvia. Sen takia tässä muistin tueksi McLaren F1:n lehdistökuvia.