Las Vegasin CES 2017 -tapahtumassa esitelty Hushme-prototyyppi on suun eteen magneeteilla kiinnittyvä aparaatti, joka vaimentaa puhetta tehokkaasti.

Langattomia sankakuulokkeita muistuttava laite yhdistyy puhelimeen Bluetooth-yhteydellä ja toimii handsfree-laitteen tavoin. Se on saanut innoituksensa populäärikulttuurista. Ensimmäisinä mieleen tulevat Salainen Agentti 86 -sarjassa nähty äänieriö ja Batman-pahis Banen hengityslaite.

Puheen tukahduttamisen lisäksi laitteen kerrotaan käyttävän ”aktiivista äänen naamimoimisteknologiaa”. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että puhelun aikana laite tuottaa kaiuttimillaan puhetta edelleen naamioivia ääniä.

CES-esittelyssä sovelluksessa oli valittavissa tuulen, sateen, apinan ja oravan lisäksi Darth Vaderin hengitystä, R2D2:n piippausta ja Itse Ilkimys -elokuvista tuttujen Minionien mölinää. Laitteen kerrotaan toimivan myös äänenmuuntimena.

Hushmen jälleenmyyntihinnan on arvioitu olevan noin 200 dollaria ja sen tuotanto rahoitetaan joukkorahoituskampanjalla, jonka on tarkoitus alkaa myöhemmin tänä vuonna.