Emme yleensä ole ottaneet formula 1 -autoja uutisiimme, mutta Alfa Romeon kohdalla päätimme tehdä poikkeuksen. Vuosia on nimittäin kulunut viittä vaille sata, kun vihreä neliapila, Quadrifoglio, nähtiin ensimmäisen kerran Alfa Romeon kilpa-autossa. Vuonna 1923 Ugo Sivocci voitti 15. Targa Florion autolla, jota tuo neliapila koristi.

Tällä kaudella Quadrifoglio nähdään uudessa C37-kilpa-autossa. Alfa Romeon paluu rata-autoilun kuninkuusluokkaan on historiallinen ja Sauber-tiimin johtaja Frédéric Vasseur on ylpeä siitä, että he saavat tehdä yhteistyötä legendaarisen italialaismerkin kanssa.

Tiimin kuljettajina ovat neljännen kautensa aloittava ruotsalainen Marcus Ericsson ja tulokaskaudelleen starttaava monacolainen Charles Leclerc.

Uuden C37:n teknisestä kehityksestä vastannut johtaja Jörg Zander on innoissaan uuden auton esittelystä. Kauden 2018 haastaja on hänen mukaansa valtavan työn tulos, jonka eteen koko tiimi on panostanut kaikkensa viime kuukausien ajan. Auton aerodynamiikkaa on muutettu merkittävästi, ja autossa on paljon uusia piirteitä. Myös Ferrarin moottori antaa lisää suorituskykyä viime kauteen verrattuna.

Kauden aikana nähdään, onnistuuko Alfa Romeo Sauber C37 nostamaan tiimin kilpailujen kärkikamppailuihin.