Suomessa Ferrarien verolliset hinnat alkavat yli 300 000 eurosta, joten siihen verrattuna New Yorkissa ensi kuussa RM Sothebyn huutokaupassa myytävä kirja on jopa halpa. Tosin kirjasta ei pääse nauttimaan yhtä monipuolisesti kuin autosta, joten asiassa on monta puolta. Hämmästyttävää kyllä, kirjan 125 000–175 000 dollarin arviohinta on jopa halpa, sillä uutena vuonna 2011 kirjaa myytiin 275 000 dollarilla.

Kirjan teki brittiläinen Kraken Opus, joka on erikoistunut kalliisiin teoksiin heille, joilla on niihin varaa. Vuonna 2011 yhtiö julkaisi The Official Ferrari Opuksen, jossa on 852 kahdenkymmenen neliötuuman kokoista sivua. Kirja painaa neljäkymmentä kiloa. Siitä tehtiin useita versioita, joista halvinta Classicia myytiin vajaalla 4 000 eurolla.

Kalleimmassa Diamantessa on punaisesta nahasta tehdyt kannet, joissa Ferrarin merkki on koristeltu timantein. Kirja toimitettiin hiilikuitukuorissa ja siinä oli tallin sen vuoden kuljettajien Fernando Alonson ja Felipe Massan sekä yhtiön silloisen pääjohtajan Luca di Montezemolon aidot nimikirjoitukset.

Kirjan kanssa toimitettiin valkoiset hansikkaat lukemista varten.

Kirjan toiseksi kalleimman painoksen, Enzon hinta oli 37 500 dollaria ja sitä tehtiin neljäsataa kappaletta. Diamantea tehtiin ainoastaan yksi kuhunkin maahan, joten kokonaispainos oli varmasti alle kaksisataa kappaletta, mutta myyntimäärää ei ole ilmoitettu. Alkuperäiseen 275 000 dollarin hintaan verrattuna Belgiaan alun perin toimitetun kirjan reilun sadantuhannen dollarin hinta on suorastaan halpa.

Luultavasti kirja päätyy henkilölle, jonka tallista löytyy useampi aito Ferrari-auto, eikä tuo rahasumma tunnu miltään hänen varoissaan.