Virallisesti Citroën esittelee C-Elysee WTCC:n syyskuussa Frankfurtin autonäyttelyssä, mutta heinäkuun iloksi saamme siitä vähän esimakua.

Citroën liittyy WTCC (World Touring Car Championship) sarjaan kaudelle 2014 ja kuljettajana on rallin yhdeksänkertainen maailmanmestari Sebastien Loeb. Automalliksi Citroën valitsi C-Elyseen sen aerodynamiikan takia. WTCC-kilpailuja ajetaan useassa maanosassa Kiina mukaan lukien, joten sarja sopii senkin vuoksi hyvin ranskalaismerkille.

Moottorina autossa on sama 1,6-litrainen suorasuihkutusturbo kuin DS3 WRC:ssä. Se kehittää noin 280 kW, jotka toimitetaan etupyörille. Tehomäärä on arvio, sillä virallista tietoa siitä ei ole.

Citroën on ensimmäinen WTCC 2014 sääntöjen mukaisesti tehty auto. Tulevien sääntöjen mukaan auton alaosa saa olla aerodynaamisempi kuin nykyisissä autoissa ja auto on leveämpi. Nyt FIA:n vielä päätettävä yhdessä WTCC-sarjan järjestäjän kanssa, millainen tasoitus nykyisille S2000-autoille annetaan. Kaudella 2013 mukaan tulleelle Hondalle tilanne on hankala, sillä se joutuu investoimaan auton muuttamiseksi uusien sääntöjen mukaiseksi.