Voisi kuvitella, että autoharrastajat olisivat jo etsineet kaikki maailman ladot ja piilot. Niin ei kuitenkaan ole, vaan jatkuvasti putkahtaa esiin klassikoita, joiden olemassaolosta kukaan ei ole tiennyt mitään.

Tämän tarinan keskipisteenä on vuosimallin 1981 Lamborghini Countach, jonka taustalta löytyy ainutlaatuinen tarina. Redditin käyttäjä eriegin kertoo, että Countach kuuluu hänen isoäidilleen, jonka autotallissa se on ollut keräämässä pölyä parinkymmenen vuoden ajan. Kirjoittajan isäisällä oli eksoottisten autojen vuokraamo vuonna 1989, mutta vakuutukset nousivat liian kalliiksi ja hän lopetti toiminnan.

Hän ei kuitenkaan myynyt autoja, vaan säilytti kuvissa etualalla näkyvän Ferrari 308:n ja Lamborghinin autotallissaan, eikä jostain syystä myynyt niitä. Countach ei ole mikä tahansa yksilö, vaan 500S-malli, joita valmistettiin vain 321 kappaletta. Vaikka 4,8-litraisella V12-moottorilla varustettu auto on aika huonossa kunnossa, siitä saisi noin neljännesmiljoona euroa ja kunnostettuna tuplahinnan.

Lähde: Carscoops