Mitsubishi ei kerro vielä mitään konkreettista seuraavan sukupolven avolavapakettiautostaan, joka tunnetaan meillä L200-mallina. Joillakin maailman alueilla, kuten Australiassa ja Iso-Britanniassa sama auto myydään Triton-nimisenä.

Kuvasta ei voi tehdä kovin syvällisiä päätelmiä auton muutoksista. Mitsubishi kertoo vaatimattomasti, että auto on kaikilta osin nykyistä parempi. Myyntiväittämäksi on valittu ”Engineered Beyond Tough”, jota on aika vaikea kääntää tai edes ymmärtää. Helpommin ymmärrettävää on lupaus paremmasta suorituskyvystä, käytännöllisyydestä, kestävyydestä ja turvallisuudesta.

Mitsubishi ei vielä kerro, miten tuo toteutetaan. Uuden L200:n keulassa on muiden Mitsubishien tapaan Dynamic Shieldiksi nimetty ilme. Siihen kuuluvat kapeat led-ajovalot, joiden alapuolella ovat sumuvalot. Nykymalliin verrattuna uudessa L200:ssa käytetään enemmän hopeaväriä ja kromia.

Ohjaamon uskotaan olevan hyvin samantyylinen kuin Mitsubishin katumaastureissa. Odotettavissa on liitettävyyttä, moderni tietoviihdejärjestelmä ja paljon kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Tekniikka otettaneen nykyisestä sukupolvesta, mutta sitä on kehitetty edelleen. Miten, selviää marraskuun yhdeksäntenä päivänä, kun auto esitellään virallisesti.