Modenalainen Ares Design on koriräätäli, jota johtaa entinen Lotuksen pääjohtaja Dany Bahar. Suunnitelmissa on valmistaa ikonisen Ferrari 250 GTO:n tyylistä autoa, ja viralliset piirrokset ovat kotoisin Robb Reportilta, joka sai ne potentiaaliselta asiakkaalta.

Bahar sanoo, että he haluavat tehdä pienen sarjan näitä autoja. Snsimmäiset voivat olla liikenteessä vuoden kuluessa.

Muotoihin voi tulla vielä pieniä muutoksia, mutta auton yksityiskohtia hiotaan tällä hetkellä suunnittelijoiden kanssa. Bahar korostaa, että kyseessä on moderni auto, ei kopio. Tarkoituksena on näyttää, mihin kaikkeen yhtiön muotoilijat pystyvät.

Mikäli projektille näytetään vihreää valoa, Ares Design tekee autoja vajaan kymmenen kappaleen rajoitetun erän. Hinta on vähän alle miljoona euroa, ja siihen sisältyy Ferrari F12 tai 812 Superfast, josta otetaan perusrakenne ja tekniikka. Toisin sanoen uudelleen syntyneessä 250 GTO:ssa on vapaasti hengittävä V12-moottori, joka kehittää yli viisisataa kilowattia.

Ristiriita hankkeessa syntyy siitä, että 250 GTO on Ferrarin arvostetuin malli, jota valmistettiin ainoastaan 36 kappaletta. Alkuperäisistä autoista maksetaan kymmeniä miljoonia euroja. Bahar myöntääkin, että monien harrastajien mielestä joihinkin autoihin ei pitäisi koskea.