Razer Phone 2 on periaatteessa kuin mikä tahansa suorituskykyinen Android-älypuhelin.

Uutuus perustuu Qualcomm Snapdragon 845 -piiriin, kuten Asus ROG Phone ja muut kilpailijansa.

Kahteen kaiuttimeen perustuva kaiutinjärjestelmä toistaa Dolby Atmos -ääntä.

Se on käytännössä myös hyvin pitkälle taskukokoinen pelikonsoli: kahdeksan gigatavun keskusmuisti, langaton latausmahdollisuus, 4 000 milliampeeritunnin kapasiteettiin yltävä akku, IP67-luokitus ovat tässä suhteessa haluttuja piirteitä.

Mutta Razer Phone 2 ei ole vain spekseillä pullisteleva paperijulkaisu, sillä pieni valmistaja on viritellyt uutuuttaan sopivista paikoista.

Laajasävynäyttö (5,7 tuumaa, hdr 10) yltää 1 440 x 2 560 pisteen erotteluun, minkä lisäksi paneeli toimii 120 ruudun sekuntinopeudella.

Niinpä Razer iPhone 2:ssa on luokkansa nopein näyttö.

Sisuskaluja jäähdytetään niin sanotulla höyrykammiomenetelmällä, joten käytännön suorituskykyä saadaan irti totuttua enemmän. Valmistajan mukaan mahdollinen hyöty voi olla 20–30 prosenttia tavalliseen jäähdytykseen verrattuna.

Laitteessa on Gorilla Glass 5 -suojapinta.

Lisäksi kameratekniikkaa on paranneltu edeltävään Razer Phone -laiteversioon nähden (etu: 8 MP f/2.0, takakaksoiskamerat: 12 MP f/1.75 ja 12 MP f/2.6), mutta harmillisesti kokonaisuudessa on yhä pikkuruisia kauneusvirheitä.

Esimerkiksi 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä puuttuu (sovitin sisältyy hintaan) ja laite toimitetaan ainakin toistaiseksi Android 8.1 -käyttöjärjestelmällä.

Valmistajan mukaan Android Pie -yhteensopivuus saadaan myöhemmin.

Toimivuutta voi räätälöidä Razer Cortex Mobile -ohjelmiston avulla.

Ensi alkuun luvassa on 64 gigatavun tallennustilalla varustettu laiteversio, mutta myöhemmin julkaistaan myös 128 gigainen malli.

Razer Phone 2 tulee myyntiin lokakuun lopussa, ja se maksaa 849 euroa.