eleWell TW-LTE/4G/3G+

Tietokoneen usb-liitäntään kytkettävä langaton modeemi on omiaan esimerkiksi kesämökillä. TeleWell TW-LTE/4G/3G+ soveltuu tähän tehtävään erityisen hyvin, koska se tukee myös lte-verkkojen 800 MHz:n taajuuksia, joita on käytössä juuri haja-asutusalueilla.

Lisäksi TeleWell tukee perinteisempiä 1800 ja 2600 megahertsin 4G-taajuuksia sekä 3G-verkkojen 900 ja 2100 megahertsin taajuuksia. Vastaanottotaajuudet voi myös lukita, jolloin laite ei yritä vaihtaa niitä automaattisesti signaalin vahvuuden mukaan.

Operaattorivapaa TeleWell TW-LTE/4G/3G+ mahdollistaa jopa 100 megabitin sekuntinopeuden datan vastaanottamiseen ja jopa 50 megabitin sekuntinopeuden datan lähettämiseen langattomassa LTE/4G-matkapuhelinverkossa. Laite sopii yhteen myös 3G/HSPA-verkkojen kanssa, joilla on mahdollista saavuttaa jopa 42 megabitin sekuntinopeus.

TeleWell TW-LTE/4G/3G+ voidaan liittää sekä pc- ja Mac-tietokoneiden että yhteensopivien TeleWell-reitittimien usb-liitäntään. Tietokoneeseen kytkettyä laitetta hallitaan sen oman Windows- ja Mac OS X -ohjelmiston avulla. Lisävarusteena voi hankkia kaksi ulkoista antennia, joilla LTE/4G-mobiiliverkon signaalitaso vahvistuu huomattavasti.

TeleWell TW-LTE/4G/3G+ maksaa alle 100 euroa. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.