Tai oikeampi termi kuuluu varmaan, oli, sillä mikäli legendaarinen The Stig jatkaa Top Gear -sarjassa, maskin takana on tulevaisuudessa uusi henkilö.

The Stigin henkilöllisyys on ollut yksi Top Gear -sarjaa tuottavan BBC:n tarkimmin varjeltuja salaisuuksia. Kun mustaan ajohaalariin pukeutunut The Stig paljastui vuonna 2003 Perry McCarthyksi, musta Stig kuopattiin nopeasti ja tilalle syntyi seitsemän vuoden ajaksi valkoinen Stig.

Tässäkin suuressa draamassa pääosaa näyttelee raha, sillä valkoisiin haalareihin ja kypärään pukeutunut Ben Collins ei päässyt osalliseksi sarjan oheistuotteista tulevista rahoista. Hän ei myöskään voinut juontajakolmikon tapaan julkaista kirjoja tai kirjoittaa kolumneja.

Oikeutta The Stigin henkilöllisyyden paljastamisesta kävivätkin kirjankustantaja HarperCollins ja BBC. Voitettuaan HarperCollins kertoi, kuka on The Stig. Lisäksi todettiin samalla, että syyskuun 16. julkaistaan kirja: The Man in the White Suit. Se on Ben Collinsin omaelämänkerrallinen teos, joka kertoo 35-vuotiaan bristolilaisen seitsemästä The Stig-vuodesta.

The Stigin jatko, eli tuleeko tilalle punainen/sininen/keltainen Stig, tai häviääkö hahmo Top Gearista, selviää joulukuussa kun ohjelman seuraava kausi alkaa.