Mobile World Congress 2017 -tapahtumassa tuotteitaan esitelleen kiinalaisen puhelinvalmistajan edustaja kertoi Phonearena-sivustolle, että teknologiaa hyödynnetään Meizun mahdollisesti vielä tämän vuoden aikana julkaistavissa puhelimissa.

Yhtiön mukaan Super mCharge -teknologia on huomattavasti nopeampi kuin 18-wattinen Quick Charge 3.0 tai OPPO Electronicsin 22-wattinen VOOC-pikalatausteknologia. Super mChargen lataustehoksi ilmoitetaan 55 wattia, sen hyötysuhteen ollessa 98 prosenttia.

Super mChargen kerrotaan olevan myös kilpailijoitaan viileämpi. Yhtiö väittää, että teknologiaa käyttämällä akku ei lämpene missään vaiheessa latausta yli 39 asteiseksi.

Teknologia ei myöskään rasita akkua – kapasiteetin kerrotaan olevan 80% alkuperäisestä vielä 800 lataus–tyhjennyssyklin jälkeen.

Kaikki tämä kuulostaa jopa liian hyvältä ollakseen totta. Teknologiaa on tarkoitus nähdä ensimmäisen kerran Meizun ylemmän hintaluokan puhelimissa viimeistään alkuvuodesta 2018. Eurooppaan Meizun puhelimet tulevat (jos tulevat) vasta jonkin aikaa Kiinan julkaisun jälkeen.