Speedpassion ja Rajamäki Racing ovat onnistuneet hankkimaan käyttöönsä kaksi vuoden 2007 Williams FW29 -autoa. Vaikka auto saattaa vaikuttaa vanhalta, on erittäin harvinaista, että näin tuoretta kalustoa on vuokralla. Speedpassionilla on ollut samanlaista toimintaa jo aiemmin, mutta he halusivat saada talliinsa huipputeamin kalustoa.

Williams-tallin päättäjiä on vaikea tavoittaa, mutta Valtteri Bottaksen kilpamekaanikko Ross Pick hoiti yhteyden suomalaisten ja tallin välille. Neuvottelujen tuloksena meille saatiin kaksi autoa, joista toista on ajanut puolittain suomalainen Nico Rosberg. Se nostaa tietenkin auton arvoa entisestään.

Aivan halpaa formula 1 -autolla ajelu ei ole, vaan päivä Alastarossa maksaa halvimmillaan 1 590 euroa (yritykset joutuvat maksamaan vielä alv:n). Hintaan kuuluu täyshoito aina ruokailuista, ajovarusteista ja tärkeästä vakuutuksesta alkaen. Päivä aloitetaan teoriakoulutuksesta, josta siirrytään ajamiseen. Ensin rataa kierretään kesymmillä formuloilla ja päivä huipentuu viiteen kierrokseen Williams F1:llä. Lisähintaan kierroksia saa enemmän.