Vaikka uudistuneen Subaru BRZ:n erikoismallissa on suorituskyvystä kertovan STI:n merkit, ei voimalinjaan ole kajottu.

Subaru päivittää BRZ-mallia kevyesti mallivuodelle 2014, mutta tärkein uutuus on (valitettavasti) vain kotimarkkinoille tarkoitettu tS by STI. Sitä valmistetaan tavallisena mallina sekä GT-paketilla varustettuna ja kumpaakin tehdään vain 250 kappaletta.

Tavallisten BRZ-mallien muutokset ovat aika vähäisiä. Ne ovat lähinnä hyvin pieniä varustemuutoksia ja myös tekniikkaa on hivenen päivitetty. Auton alusta on saanut täyskatteen, minkä avulla ilmanvastuskerrointa on saatu pienennettyä.

Sitä vastin tS by STI -mallissa on enemmän tavaraa, kuten 18-tuumaiset hopeiset vanteet, joille on asennettu 225/40 ZR 18 Michelin Pilot Super Sport -renkaat. Alustassa on Brembon jarrut, jousituspaketti, jykevämmät vetoakselit ja uudelleen säädetty ajonvakautus.

Erikoismallin tunnistaa etuspoilerista, STI-merkeistä, alcantaralla verhoilluista urheiluistuimista sekä erilaisesta ohjauspyörästä ja vaihdekepin nupista sekä muutamista muista muutoksista. GT-paketti on helppo huomata, sillä alla on mustat vanteet ja takana on kookas säädettävä siipi. Sisällä istuimet ovat Recaron valmistamat.