Hyundain tämän vuoden eniten myyty malli Suomessa on i20, jonka päivitetyn version myynti on juuri käynnistymässä Suomessa. Kerroimme eilen uutuuden hinnoista ja uutinen oli tehty Autotietokannan perusteella, joka on autoalan virallinen tietolähde hinnoille. Nähtävästi sinne oli lipsahtanut väärät hinnat, sillä hinnat olivat tänään torstaina poistuneet tietokannasta ja saimme asiasta nyt uutta tietoa.

Hyundai i20:n hinta nousi vain 400 eurolla ja sellaisen saa halvimmillaan 15 390 eurolla. Myös moottorien keskinäinen hintajärjestys on korjattu eli 55-kilowattinen vapaasti hengittävä moottori on halvempi ja 74-kilowattisesta turbomoottorista pitää maksaa 600 euroa enemmän.

Parempi Comfort-varustelu nostaa hintaa pikkumoottorin kanssa 600 ja turbomoottorin kanssa 700 euroa. Automaatin eli kaksoiskytkinvaihteiston lisähinta on 1 300 tai 1 400 euroa varustetasosta riippuen.

Mallisarjan huipulla on i20 Style, jossa 1,0-litrainen turbomoottori kehittää 88 kilowattia. Eilen mainitsemiemme varusteiden lisäksi siinä on vakiona automaatti-ilmastointi. Styleen saa lisävarusteena alle tuhannella eurolla (eilisen poistuneen hinnaston mukaan) Luxury Packin, joka tuo mukanaan mustan nahkaverhoilun ja vähän muuta pientä ylellisyyttä.