Uudistunut Renault Kadjar on yksi kymmenistä uutuuksista, jotka esitellään tänä viikonloppuna suomalaisille Auto 2018 -tapahtumassa. Ulkoisesti Kadjar ei ole muuttunut kovin paljon, keula on vähän aiempaa leveämmän näköinen ja koriin on tehty muita pieniä muutoksia. Sisällä on kojelaudassa uusi kosketusnäyttö ja materiaalit ovat aiempaa parempia.

Tärkein parannus on konepellin alla, sillä kaikki kolme Suomeen tuotavaa moottorivaihtoehtoa ovat uusia. Bensiinimoottori on sama 103 tai 118 kilowattia kehittävä 1,3-litrainen turbo kuin Mercedes-Benzin A-sarjassa ja Nissan Qashqaissa.

Vakiona sen kanssa on kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto ja 2 000 euron lisähintaan saa kaksoiskytkinvaihteiston. Ennakkotilaajat saavat automaatin kaupan päälle.

Ensi keväänä mallisarjaan tulee myös 85 kilowatin tehoinen 1,5-litrainen turbodiesel. Se on perustaltaan sama kuin aiempi moottori, mutta yli 90 prosenttia osista on enemmän tai vähemmän uusia.

Uudistunutta Renault Kadjaria tuodaan Suomeen vain paremmilla Zen- ja Bose-varustetasoilla. Jo Zenissä on muun muassa 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, tummennetut takalasit ja älyavain.

Bose-varustetason lisähinta on 3 600 euroa, joka tuo mukanaan pari tuumaa isommat pyörät, Bosen äänentoiston, osittaisen nahkajäljitelmäverhoilun, kattokaiteet, navigoinnin, peruutuskameran, lediajovalot ja paljon muuta.