Huomio! Tässä jutussa kerrotut hinnat ovat päivittyneet jutun julkaisun jälkeen. Hyundain viralliset hinnat löytyvät täältä.

Uudistunut Hyundai i20 on saanut Suomen myyntihinnat, mikä tarkoittaa reilun tuhannen euron korotusta.

Onneksi tässä tapauksessa nousseelle hinnalle saa aitoa vastinetta. Varustetasoina päivitetyssä i20-mallissa ovat nimittäin Fresh, Comfort ja Style. Halvin malli on 16 311 euroa maksava 74 kilowatin tehoisella moottorilla varustettu i20 1,0 T-GDI Fresh. Hinnastosta löytyy sama varustetaso myös 116 euroa kalliimpana, jolloin vapaasti hengittävän moottorin teho on 55 kilowattia.

Fresh tarjoaa hyvän perusvarustelun, mutta luksusta on ainoastaan lämmitettävä nahkaverhoiltu ohjauspyörä. Myös seuraava varustetaso, Comfort, on tehokkaammalla moottorilla 42 euroa halvempi. 17 026 euroa maksava Comfort tuo mukanaan muun muassa kaistavahdin, pysäköintitutkan taakse ja vakionopeudensäätimen.

Porras malliston ”lippulaivaan” eli Styleen on vähän yli 3 000 euroa. Sen moottorissa on enemmän tehoa (88 kW) ja autossa on myös kuudes vaihde. Ulkonäköä kohentavat kevytmetallivanteet ja tummennetut takaikkunat. Päiväajo- ja takavalot ovat ledejä ja edessä on kääntymisvalot. Sisällä on 7-tuumainen kosketusnäyttö, johon voi liittää älypuhelimen ja pakettiin liittyy myös peruutuskamera.

Vähän reilun tuhannen euron hinnalla voi kaksi parasta mallia tilata i20 Active Crossina. Lisähinnalla tulee alumiiniset poljinpinnat ja erilainen verhoilu. Ulkoa Active Cross erottuu suuremmasta maavarasta, kattokiskoista ja korin suojapaketista.