Lexus-malliston pienin malli on CT 200h, jonka tekniikka on pitkälti sama kuin Toyota Auris ja Prius Hybridissä. Auto on käynyt nyt kauneusleikkauksessa, missä keula on saanut ahnaamman ja aggressiivisemman ilmeen. Samalla sisustusmateriaaleja on kohennettu ja saataville on tullut muun muassa uusia värejä.

Tämä taitaa olla CT 200h:n viimeinen vuosi, sillä se on ehtinyt jo kunnioitettavaan seitsemän vuoden ikään. Noiden vuosien aikana sitä on myyty yli 300 000 kappaletta, joista neljännes on tuotu Eurooppaan.

Tärkein parannus on se, että vakiovarusteisiin kuuluu nyt Lexus Safety System+ -paketti. Siinä ovat ennakoiva törmäyksenestojärjestelmä, mukautuva nopeussäädin, liikennemerkkien tunnistus, avustava kaistavahti ja automaattinen valonvaihto.

Hinnat lähtevät CT 200h Econ 30 435 eurosta. Jo perusvarusteluun kuuluvat sähköisesti koria vasten taittuvat ulkopeilit, monipuolinen varashälytin, kevytmetallivanteet, peruutuskamera ja kaksialueinen automaatti-ilmastointi. Suosituin vaihtoehto on ollut Comfort-varustetaso, jonka hinta on laskenut 33 288 euroon.

Sen yläpuolella ovat 37 314 euroa maksavat F Sport, 43 842 euron hintainen F Sport S sekä Executive, jonka hinta on 41 993 euroa. Kalleimmassa kaksikossa on navigaattori, joka näyttö on kasvanut 10,3 tuumaiseksi, 17-tuumaiset pyörät, nahkaverhoilu ja edessä sähkösäädöt muistilla, joka kattaa myös peilit. Executivessa on lisäksi Mark Levinsonin äänentoisto, jossa musiikkia kuunnellaan 13 kaiuttimen kautta.