Fiat on ollut vuosikymmeniä syrjässä rallipoluilta, mutta se harkitsee vakavasti Abarthin rakentamaa WRC-autoa.

Tälle uutiselle on turha pyytää virallista vahvistusta sen enempää Abarthilta kuin Fiatilta, mutta ralliin palaamista harkitaan Torinossa erittäin vakavasti. Ajokkina olisi Abarth Punto WRC, joka saadaan positiivisen päätöksen jälkeen lähtöviivalle kaudelle 2013 tai viimeistään vuodelle 2014.

Abarthilla on historiassaan upea kilpailutausta, sillä sen virittämillä Fiat 131 Mirafioreilla ja Lancia Deltoilla on ajettu yksi jos toinenkin maailmanmestaruus. Tosin Lancioissa ei ollut Scorpion-merkkiä, mutta niitäkin on työstetty Abarthin pajalla.

Mikäli kaikki menee nappiin, kaudesta 2013 alkaen MM-rallit ovat vanhassa loistossaan, kun Abarthin virittämät Fiatit, Citroënit, Fordit, Minit ja Volkswagenit taistelevat tasaväkisesti voitosta. Mukaan joukkoon saatetaan liittää vielä Proton ja Subaru. Eikä olisi ollenkaan huono asia, jos myös Skodan rallitoiminnalle MM-tasolla näytettäisiin VW Groupissa vihreää valoa. Silloin meno WRC-sarjassa lähentelisi vilkkaudessaan ja värikkyydessään jo F1-sarjaa. Toivotaan kaikkien suunnitelmien toteutumista.