Yksi moottori ja yksi korimalli, mutta varustevaihtoehtoja tammikuussa Suomeen saapuvassa Micrassa on runsaammin.

Nissan Micran ennakkohinnat on julkaistu tänään, mutta asiakkaille autoja aletaan toimittaa vasta vuoden vaihteen jälkeen. Ostajan kannalta hienoin uutinen on se, että hinnat ovat laskeneet. Hinnat alkaen malliksi on rakennettu 13 260 euron hintainen Visia City, mutta siinä ei ole ilmastointilaitetta.

Varsinaiset myyntimallit alkavat Visia-varustetasosta, jonka hinta on 13 890 euroa. Se on 200 euroa enemmän kuin edellisen sukupolven hinta, mutta nyt auto on aina viisiovinen, joten itse asiassa hinta on laskenut 700 euroa. Sijoittamalla autoon 900 euroa lisää saa Acenta-varustetason ja sen mukana automaatti-ilmastoinnin, tasanopeussäätimen, kaksiosaisen takaistuimen ja paljon muuta.

Kallein Tekna-varustetaso (17 290 euroa) tuo mukanaan muun muassa peruutustutkan, lasikaton, älyavaimen, navigaattorin ja tuhannen euron lisähinnalla nahkaverhoilun. Keväällä moottorivalikoima kasvaa 72 kW:n tehoisella kompressoriahdetulla 1,2-litraisella, jonka luvataan olevan hinnaltaan houkutteleva. Myös alhaiset 95 g/km CO2-päästöt puhuvat tulevan moottorin puolesta.