Italialainen ATS on esitellyt ilman sen suurempia juhlallisuuksia Leggeran, joka tulee saataville kahtena versiona.

Italialainen ATS eli Automobili Turismo e Sport syntyi, kun kaksi Ferrarin F1-tiimin avainhenkilöä jätti 1960-luvun alkupuolella Ferrarin ja perusti oman yhtiön. Oman kilpatiimin lisäksi tehtiin myös urheiluautoja, joskin mittakaava oli varsin vaatimaton.

Kaikessa hiljaisuudessa on nyt kehitetty uusi ATS Leggera, joka muistuttaa muodoiltaan ja olemukseltaan 1960-luvun kaksipaikkaisia avonaisia urheiluautoja. Tekniikka on kuitenkin modernia ja paino on saatu pidettyä kurissa. Keulalla on 1,6-litrainen turbomoottori, joka kehittää 155 tai 177 kW ja 295 Nm.

Mallimerkintä on moottorista riippuen Leggera 300 tai Leggera 365, jossa numero tarkoittaa tehopainosuhdetta, hevosvoimia tonnia kohden. Vakiovaihteistona on viisivaihteinen käsivalintainen, mutta tilauksesta saa myös suorahampaisen tai kuusivaihteisen sekventiaalivaihteiston.

Oikeastaan malleja on kahden sijasta kolme, sillä ATS 420 Leggera SS -mallia valmistetaan rajoitettu viiden kappaleen erä. Siinä on Honda 2,2-litraiseksi porattu 213 kW kehittävä moottori, joka kiertää aina 9 000 r/min saakka. Erikoismallin alusta on tehty rata-ajoa varten, vaikka auto onkin rekisteröitävissä liikenteeseen.