Maailman World Wide kehittäjien konferenssissa Apple paljasti aloittavansa yhteistyön autonvalmistajien kanssa.

Apple lupaa lähitulevaisuudessa napin ohjauspyörään, jolla saa yhteyden Siriin. Se on ääniohjattu keinoäly, jonka kautta otetaan yhteys iPhoneen. Siltä voi kysyä säätilaa tai pyytää sitä etsimään paikkakunnalta vaikka meksikolaisen ravintolan. Hetken päästä Siri antaa vastauksen (lähes)  kaikkiin kysymyksiin.

Apple ilmoitti olevansa yhteistyössä 12 autonvalmistajan kanssa (muun muassa GM, Chrysler, Honda ja Toyota), joista moni hämmentyi tiedosta täysin. Etenkin kun Apple ilmoitti Siri-napin ilmestyvän autoihin vuoden kuluessa. Yhtiöt eivät nimittäin joko tienneet koko asiasta juuri mitään tai eivät ainakaan olleet vielä valmiita julkistamaan yhteistyötä.

Julkistettu Apple-yhteistyö jättää pahimmin paitsioon Fordin, joka on sitoutunut Microsoftin kanssa Windows CE-pohjaiseen auton tietojärjestelmään. Se pystyy aivan samaan kuin Applen toimittama, mutta tällä hetkellä Applen maine ja noste tekevät sitä käyttävistä yhtiöistä edistyksellisempiä ja teknisempiä – siis henkisesti, ei teknisesti.