Bang & Olufsen Playmaker kirjahyllyssä

Playmaker toimii sekä AirPlay- että dlna-tekniikalla, joten se toistaa lähes minkä tahansa musiikkitiedoston mistä tahansa älypuhelimesta, taulutietokoneesta, Mac- ja Windows-koneelta tai mediapalvelimelta – ilman johtoja.

Laitteen digitaalimuuntimet ja muut äänenlaatuun vaikuttavat osat ovat valmistajan mukaan huippuluokkaa. Se sopii yhteen minkä tahansa B&O-aktiivikaiutinparin kanssa – ja B&O:n kaikki kaiuttimet ovat nykyään aktiivisia, eli ne sisältävät omat päätevahvistimet.

Playmaker sopii ihanteellisesti koteihin, joissa kuunnellaan monenlaista musiikkia eri välineillä. Jokainen perheenjäsen voi soittaa haluamaansa musiikkia omasta puhelimestaan tai muusta laitteesta ja kuunnella sitä B&O:n aktiivikaiuttimista.

Äänenvoimakkuutta ja mykistystä säädetään joko kannettavalla laitteella, Bang & Olufsenin kauko-ohjaimella tai Playmakerista itsestään. Myös vieraat voivat kätevästi soittaa kappaleita omista musiikkisoittimistaan tai puhelimistaan.

Kun Playmaker hankitaan useampaan B&O-kaiuttimilla varustettuun huoneeseen, koko asunnossa pystyy kuuntelemaan joko samaa soittolistaa tai nauttia oopperasta toisessa huoneessa ja rokista toisessa – ja suunnittelemaan niin monta erilaista musiikillista aluetta kuin on tarvis.

Playmaker on valmistajan mukaan helppo asentaa ja ottaa käyttöön esimerkiksi Bang & Olufsen BeoSetup -sovelluksella. Toinen vaihtoehto on painaa laitteen pohjassa olevaa näppäintä, jolla Playmaker kytkeytyy langattomaan reitittimeen.

Bang & Olufsen Playmaker on huomaamaton, pieni valkoinen rasia, jonka voi sijoittaa vaikka kirjahyllyyn. Sen saa omakseen noin 380 eurolla. Laadukkaat BeoLab 3 -aktiivikaiuttimet ja Playmaker maksavat pakettina noin 3450 euroa.

Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Bang & Olufsen Playmaker