Denon Ceol Piccolo valkoinen

Denon Ceol Piccolo on TM:n testissä menestyneen RDC-N7-stereosarjan pikkuveli. Musiikkia Piccoloon saa mobiililaitteista tai verkosta. Radio ja cd-soitin on jätetty pois, koska Denon uskoo, etteivät kaikki stereoiden ostajat moisia enää kaipaa.

Denon Ceol Piccolo sisältää internet-radion sekä Spotify-kuuntelun, joihin sisällön saa langattomasti wlan-yhteyden kautta. Lisäksi laite toistaa musiikkia usb-muistitikulta, kodin dlna-palvelimelta, iOS- ja Android-soittimista sekä AirPlay-yhteyden kautta.

Optinen digitaalitulo mahdollistaa tv-äänen kuuntelun stereolaitteistosta. Toimintoja hallitaan sarjan mukana toimitettavalla kaukosäätimellä tai ilmaiseksi ladattavalla iPhone- tai Android-sovelluksella.

Applen 30-napaisella liittimellä varustettu telakka lataa iOS-laitteita silloinkin, kun Denon Piccolo on sammutettu valmiustilaan.

Denon Ceol Piccolon voi ostaa ilman kaiuttimia alle 600 euron hintaan ja kytkeä siihen esimerkiksi kodin nykyiset hifikaiuttimet. Sarjaan sopivat Denon SC-N5 -pakettikaiuttimet saa alle 150 eurolla, ja vahvistimessa on niitä varten oma taajuuskorjaus.

Denon Ceol Piccolo tulee kauppoihin lokakuussa. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen.

Denon Ceol Piccolo musta

Denon Ceol Piccolo takaa