Denon Cocoon home

Denon Cocoon on voittanut International Design Excellence Award ’12 ja Reddot Design Award 2012 -palkinnot. Näytön takaa avautuu kelkka, johon voi liittää iPhone-, iPod- tai iPhone soittimen. Langaton yhteys muodostetaan Applen AirPlay-tekniikalla tai Denonin omalla NetLink-toiminnolla.

Telakkaliitännän sekä AirPlay- ja wlan-yhteyksien lisäksi musiikkia voi toistaa usb-muisteista sekä usb-liitäntään kytkettävistä soittimista. Linjaliitäntä mahdollistaa lähes minkä tahansa äänilähteen kytkemisen. Internetistä kuunneltaville suosikkiradioasemille on kolme muistipaikkaa.

Laitetta ohjataan valaistuista hipaisunäppäimistä, ja toimintoja sekä sisältötietoja tarkkaillaan oled-näytöltä. Kaukosäädin sisältyy hintaan. Apple- ja Android-laitteisiin voi ladata ilmaisen ohjausohjelmiston.

Tukeviin koteloihin rakennettujen kaksitiekaiuttimien äänenlaatua kehutaan erinomaiseksi.

Laitteen mitat ovat 451 x 236 x 170 mm ja se painaa 5,4 kiloa. Etukankaan voi irrottaa ja pestä käsin.

Denon Cocoon Portable

Denon tarjoaa Cocoon-telakasta myös pienemmän Portable-version. Sen kelkkaan mahtuu vain iPhone tai iPod Touch, joten iPad pitää ladata usb-liitännästä. Kannettava malli on kotilaitetta pienempi ja kevyempi (352 x 180 x 136 mm, 3,3 kg), ja se sietää myös roiskevettä. Sisäänrakennettu akku riittää viiden tunnin kuunteluun.

Molemmat Denon Cocoon -versiot tulevat kauppoihin elokuun lopulla noin 650 euron hintaan. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Denon Cocoon Home takaa

Denon Cocoon Home ylhäältä