Simo Lampinen ajoi Jyväskylässä ensimmäiseen voittoonsa vuonna 1963 ja viimeisen kerran hän nousi podiumin korkeimmalle paikalle tasan 40 vuotta siten.

Ensi vuonna 70 vuotta täyttävä Simo Lampinen ei vastaa lainkaan kuvaa oloneuvoksen päiviä viettävästä eläkeläisestä. Hän toteaakin nauraen olevansa seuraavien kahden kuukauden aikana joka toinen viikonloppu aina eri maassa.

Ohjelmassa on paljon ajamista, sillä Simo ajaa Belgiassa Span-radalla Saabilla, tarkkailee Saksan MM-rallin turvallisuutta ja osallistuu Japanissa paikallisen Lancia Stratos -kerhon 20-vuotisjuhliin yhdessä italialaisen Sandro Munarin kanssa.

Brittiläisen Morganin syntysijoille kokoontuu toistatuhatta Triumph TR -harrastajaa ja mukana on myös Le Mansissa kyseisellä autolla kilpaillut Lampinen. Uransa ralleissa Simo lopetti Triumph TR7:llä, jollaisella hän ajaa tänään Lahdessa näytösajon Jokimaan raviradalla. Siellä on ensimmäinen lähtö viiden jälkeen, minkä jälkeen MM-rallin osanottajat ajavat pikataipaleen ja vielä yhdeksältä historialliset ralliautot kiertävät radan.