Ultimate Ears Boom värjt

Logitechin omistama Ultimate Ears on esitellyt bluetooth-yhteydellä (a2dp) toimivan matkakaiuttimen, jonka luvataan säteilevän ääntä tasaisesti lähes 360 asteen kulmaan.

Sylinterinmuotoisen kaiuttimen halkaisija on 6,5 cm, korkeus 18 cm ja paino 538 grammaa. Kotelo sisältää kaksi 1,5 tuuman kaiutinelementtiä ja kaksi 2 tuuman passiivisäteilijää.

Akulla toimivan kaiuttimen luvataan soivan jopa 15 tuntia 3,4 tunnin latauksella. Akku ladataan micro usb -liitännän kautta. Langattoman bluetooth-yhteyden lisäksi äänen saa kuuluviin 3,5 mm:n liittimellä varustetun linjatulon kautta.

UE Boom -kaiuttimen voi yhdistää toiseen samanlaiseen langattomasti iOS- ja Android-sovelluksen avulla, minkä jälkeen kaiuttimet toistavat musiikin stereofonisena. UE Boom -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple Storesta ja Google Play Storesta.

UE Boom on päällystetty laadukkaaksi ja kestäväksi mainostetulla pinnoitteella, jonka ansiosta kaiutin hylkii kosteutta ja likaa. Kotelon väriksi voi valita valkoisen, punaisen, mustan, sinisen, pinkin tai vihreän.

Boomin julkistuksen yhteydessä Ultimate Ears aloittaa sosiaalisen musiikin kokeen, joka on leikkisä tutkielma musiikin vaikutuksista ihmisiin sosiaalisissa ympäristöissä. Osana tätä koetta Ultimate Ears tekee yhteistyötä YouTube-komediakanava JASHin ja musiikkiasiantuntija Reggie Wattsin kanssa. Heidän yhteistyönään valmistuu kesällä sarja nimeltään The Social Music Experiment.

Sarja ponkaistaan käyntiin 22. toukokuuta JASHin omalla YouTube-kanavalla (http://jash.com/social-music-experiment/), ja 28. toukokuuta alkaen se nähdään muillakin sivustoilla, kuten Collegehumor.com ja ultimateears.com. Uusia jaksoja on luvassa kesäkuun loppuun asti.

Ultimate Ears Boom -kaiutin maksaa alle 200 €. Lisätietoja löytää valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Ultimate Ears Boom

Ultimate Ears Boom polkupyörässä