Logitech Touch Mouse M600

Älypuhelimia ja taulutietokoneita on totuttu hallitsemaan hipaisuilla ja pyyhkäisyillä. Logitech Touch Mouse M600 tuo tällaisen ohjaustavan myös tietokoneen hiireen.

Pyyhkäisyeleiden ansiosta Logitech M600 soveltuu erityisesti sivujen selailuun. Perinteinen painikkeiden klikkailu on sekin historiaa, koska M600:n herkkä pinta reagoi tarkasti kevyeenkin hipaisuun. Sama keveys toistuu myös hiiren vierityseleissä.

Logitech Flow Scroll -ohjelmisto huolehtii hiiren käytettävyydestä. Ruutua vieritetään liu’uttamalla sormea hiiren pintaa pitkin, ja painikealueiden asetuksia voi muokata Logitech SetPoint -ohjelmiston avulla. Muotoilunsa puolesta hiiri soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille.

Langaton Logitech Touch Mouse M600 hyödyntää pikkuruista Logitech Unifying -vastaanotinta. Yhteen usb-vastaanottimeen voi liittää jopa kuusi Unifying-hiirtä ja -näppäimistöä.

Logitech Touch Mouse M600 tulee kauppoihin helmikuun aikana alle 70 euron suositushintaan. Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.