Kiinan pääkaupungissa auton ostaminen on tehty vaikeaksi, sillä ensin pitää voittaa rekisterikilvet arvonnasta.

Pekingissä päätettiin rajoittaa viime vuoden alusta alkaen henkilöautomäärän kasvua jakamalla kuukausittain vain 20 000 rekisterikilpeä. Koska kysyntä on kymmenkertainen, kilvet arvotaan ostajakandidaattien kesken. Nyt on kuitenkin kiertotie päästä nauttimaan autoilusta. Sähköautolla ajavien ei tarvitse odottaa arpaonnea, vaan he saavat autonsa rekisteröityä jonon ohi.

Tähän saakka kiinalainen sähköautoanti on ollut aika vaatimatonta, mutta nyt on tulossa BAICin E 150 EV. Mallimerkintää myöten Mercedes-Benziltä mallia ottavan auton E 150 -mallissa on Mitsubishi Coltin perusrakenteella 1,5-litrainen bensiinimoottori. EV-versiossa on nimensä mukaisesti polttomoottorin tilalla sähkömoottori.

Koska sähköauton ostaja saa 120 000 juanin (16 000 €) tuen valtiolta, auton hinnan odotetaan jäävän 150 000 juanin (20 000 €) paikkeille. Yhdellä latauksella pääsee noin 160 kilometriä, ja ainakin bensiinimoottorinen malli on saanut kiitosta ajettavuudestaan. BAIC on yhteistyössä paikallisen State Gridin kanssa, joka asentaa pikalaturin ostajien kotiin.