Peugeot on aloittanut 3008 Hybrid4 ja 508 RXH -malliensa ennakkomyynnin ja hinnat ovat odotettua alempana.

PSA Peugeot Citroën ehti ensimmäisenä autonvalmistajana saada dieselhybridin markkinoille. Suomeen tuli ensin Citroën DS5 Hybrid4, vaikka konserni on kulkenut Peugeot edellä. Järjestelmässähän on edessä 2,0-litrainen 120 kW:n tehoinen HDi-moottori ja takana 27 kW:n tehoinen sähkömoottori. Viime mainitun myötä autoon tulee neliveto.

Nyt myös Peugeotin mallit ovat saaneet hinnat ja niiden ennakkomyynti on aloitettu. Hinnat alkaen mallina on 3008 HYbrid4 Active, jonka hinta on 39 993 euroa. Varustus ei kuitenkaan ole vaatimaton, vaan siihen kuuluvat mm. automaatti-ilmastointi, sadetunnistin, kylkiä vasten kääntyvät ulkotaustapeilit ja pysäköintitutka takana.

Maksamalla 3 000 euroa enemmän, varustetaso nousee Allureksi, jolloin mukaan tulevat heijastusnäyttö, navigaattori ja paljon muuta. Vastaavaan dieselautomaattiin verrattuna Allure Hybrid4 on reilut 4 500 euroa kalliimpi, mutta hybridissä on vakiona navigaattori, joka maksaa dieseliin 1 675 euroa. Näin hintaero jää kolmeentuhanteen euroon. Sillä saa lisäksi alhaisemmat käyttökulut, sillä Hybrid4:n CO2-päästöt ovat 65 g/km pienemmät (104 g/km, Active 99 g/km).

Peugeot 508 RXH:n hinta on 49 989 euroa, mikä on lähes täsmälleen sama kuin 150 kW:n tehoisen 508 GT farmarin hinta. Varusteissakaan ei ole suurta eroa, sillä molemmissa on mm. sähkösäätöiset etuistuimet nahka/kangasverhoilulla ja etu- sekä takapysäköintitutkien lisäksi pysäköintiavustin. Sen verran eroa on, että kaksoisksenonvalot halutessaan RXH:n ostaja joutuu maksamaan niistä 1 300 euroa lisähintaa kun taas GT:ssä ne ovat vakiona.