Akio Toyoda on erilainen autoyhtiön pääjohtaja, sillä hän on todella ns. petrolhead.

Toyotan presidentti eli pääjohtaja on 56-vuotias Akio Toyoda, joka poikkeaa melkoisesti sitä mitä hänen kaltaiseltaan henkilöltä yleensä odotetaan. Herra nimittäin pitää todella paljon autoista ja niillä ajamisesta. Onpa hän osallistunut kilpailijana jopa Nürburgringin 24 tunnin ajoihin.

Aidon autoharrastajan tapaan Toyoda ei rajoita mielenkiintoaan vain omaan merkkiin. Mutta siinä missä hänen kollegansa puhuvat vain omasta merkistään, Toyoda on listannut mielimallinsa Toyotan japanilaisten kilpailijoiden historiasta.

Toyoda on JAMA:n eli Japan Automobile Manufacturers Associationin (Japanin autonvalmistajien yhdistys) puheenjohtaja, ja paljasti puheessaan suosikkejaan. Nissanilta Toyoda nosti esiin Skylinen, joka on GT-R:n esi-isä ja Hondalta keskimoottorisen NSX:n.

Mitsubishilta odottaisi nostettavan esiin Lancer EVOn, mutta Toyoda ilmoitti suosikikseen Pajeron. Mazdan historiasta suurimman vaikutuksen Toyodaan on tehnyt Cosmo Sports. Näiden lisäksi herra nosti esiin Isuzu Bellettin, jota hän pitää ensimmäisenä japanilaisena GT-mallina.