Nykyisin pienissä erissä valmistettavat superurheiluautot myydään lähes poikkeuksetta suoraan merkin tärkeille ja arvostetuille asiakkaille, jotka keräävät niitä. Näihin autoihin kuuluu myös Porsche 918 Spyder, jota tehtiin vuosina 2013–2015 vain 918 kappaletta.

Upea auto hiottiin ajo-ominaisuuksiltaan erinomaiseksi ja myös voimalinja on niin teholtaan kuin rakenteeltaan upea. Jotain auton ominaisuuksista kertoo se, että Nürburgringin Nordschleife on kierretty sillä alle seitsemässä minuutissa. Nollasta sataan kiihdytysaika on edelleen erittäin vaikuttava 2,5 sekuntia.

Kaikesta tästä huolimatta suuri osa 918 Spydereistä on vain ilahduttamassa omistajansa mieltä ja ehkä joskus tulevaisuudessa myös pankkitiliä. Kaliforniassa, Fort Lauderdalessa oli myynnissä upea yksilö, jossa oli kaikki herkut Weissach-pakettia ja Martini Racing väritystä myöten.

”Käytetyllä” autolla oli ajettu vain 24 mailia eli vajaat neljäkymmentä kilometriä. Upea auto oli 684. niistä 918 autosta, jotka tehtaalla valmistettiin.

Samaan aikaan tämän yksilön kanssa oli myynnissä kymmenisen muuta 918 Spyderiä, joiden hinnat olivat miljoonasta 1,7 miljoonaan euroon. Mutta ajamaton Martini-värinen yksilö oli varmasti kalliimpi. Paino sanalla oli, sillä auto ei ollut kauan tarjolla, vaan joku onnellinen osti sen välittömästi omakseen.