Monen mielestä moottoripyörä on se oikea tapa liikkua. Sivuvaunullisen moottoripyörän kannattajilla on pieni, mutta sitäkin vankkumattomampi kannattajakuntansa. Uralin mielestä tuollaisen sivuvaunullisen voi tehdä vielä paremmaksi asentamalla siihen droonin.

Maailmalla ikonin asemaan nousseen venäläisen sivuvaunullisiin moottoripyöriin erikoistuneen Uralin uusin malli on Air Limited Edition. Ulkonäöltään, ja osin myös tekniikaltaan, pyörä on edelleen pitkälti samanlainen kuin vuonna 1941, jolloin Ural alkoi silloisessa Neuvostoliitossa valmistuksen.

Yhtiössä on ajateltu, että Uralilla seikkailevat kuljettajat haluavat ikuistaa erikoiset matkansa ja kohteensa. Niinpä erikoismallissa on DJI Sparkin kauko-ohjattava nelimoottorinen drooni.

Järjestelmässä on muun muassa usb-latausportti, säädettävä teline selfie-kuvia varten, led-sumuvalot ja tuulimittari droonin lennätystä helpottamassa.

Erikoismallin värityksenä ovat musta ja oranssi, ja se tulee kaksipyörävetoisena, joten matka jatkuu hankaliinkin paikkoihin. Sitä varten varustukseen kuuluvat varapyörä, jerrykannu, kattava työkalusarja ja lapio. Ja sivuvaunuhan on kiinteä osa kokonaisuutta, eikä kevytrakenteinen irrotettava versio.

Ural valmistaa vain neljäkymmentä Air Limited Editionia, jotka toimitetaan Yhdysvaltojen vähittäismyyjille marraskuun aikana. Siellä erikoismallin saa omakseen 17 999 dollarilla eli vajaalla 17 000 eurolla.