Yhdysvaltalaisen NorthernWheelies-moottoripyörästunttiryhmän alkuvuodesta YouTube-videopalveluun lataama videoklippi on saanut monet katsojat hieraisemaan silmiään muutamaan otteeseen – suuresta ihmetyksestä ja vedet silmiin tuovasta naurukohtauksesta. Entistä enemmän katsojia video sai Jalopnik-sivuston jaettua sen.

GoPro-kameralla kuvatussa videossa ryhmä on tullut kuvaamaan uusia temppuja jäätyneelle Minnesotan osavaltiossa sijaitsevalle Minnetonka-järvelle.

Yksi ryhmän stunttimiehistä yrittää hypätä nastarenkailla varustetun kaksipyöräisen kyytiin vauhdista, mutta epäonnistuu. Vauhdin säilymiseksi kaasu on hirtetty kiinni tarkoituksella.

Pyörä jatkaa itsenäisesti matkaansa hyvin määrätietoisen näköisesti ympäri järveä kahden jalkaisin porhaltavan stunttitiimiläisen ja yhden crossipyörällä matkaavan motoristin jahtaamana.

Karkulainen ei pysähdy eikä kaadu motoristin useista siihen suuntautuneista voimakkaista potkuista huolimatta. Motoristi kaatuu lopulta itsekin, ja haamukuskin jääajelu tyssää vasta Chevroletin Task Force -sarjan lava-auton lokasuojaan.

Huolestuneille kerrottakoon, että 1950-luvun amerikanraudan pelti sai vain mitättömän pienen kolhun. Katso video alta.

… ja tässä vielä sama japaniksi selostettuna ja äänitehosteilla. Ihan vain siksi, ettei maailmassa ole mitään, mikä ei muuttuisi paremmaksi japaninkielisellä selostuksella ja äänitehosteilla:

#northernwheelies made it on National Japanese 📺 巨大なアスパラガス 🤣

A post shared by Northern Wheelies (@northern_wheelies) on