Maaliskuussa 2011 Ferrari yllätti ja järkytti Geneven autonäyttelyssä korvaamalla 612 Scagliettin uudella FF-mallilla. Uutuudessa oli paljon sellaista, mitä ei ollut ennen Ferrarissa nähty, kuten neliveto – ja farmarikori.

Mutta kuten niin usein autohistoriassa, kerta ei suinkaan ollut ensimmäinen Ferrarin taipaleen aikana. Lähes puoli vuosisataa aiemmin yhtiön arvostettu Yhdysvaltojen maahantuonnista vastannut Luigi Chinetti oli tilannut uuden korin 330 GT -mallinsa. Tehtävän sai Alfredo Vignale, jonka viimeinen projekti tämä oli ennen kuin hän myi muotoilustudionsa Alejandro de Tomasolle.

Autoclassicsin mukaan tämä ainutlaatuinen auto vaihtoi omistajaa useaan otteeseen historiansa alkuvaiheissa, kunnes se katosi vuosikymmenien ajaksi. Auto löytyi uudelleen vuonna 1995 Alankomaista, missä se oli lähes hylättynä vailla ansaitsemaansa huolenpitoa. Sen jälkeen auto entisöitiin ja se on ollut tähtenä ympäri maailmaa monissa klassikkotapahtumissa.

Eniten julkisuutta erikoinen Ferrari sai, kun Jamiroquai-yhtyeen vetäjä Jay Kay osti sen ja otti käyttöautokseen. Harvinaisuuden nykyinen omistaja maalautti sen alkuperäisen väriinsä ja nyt auto tulee jälleen myyntiin.

RM Sotheby’s ei ole antanut arviota auton hinnasta, mutta se myydään joulukuun kahdeksantena päivänä Los Angelesissa Petersen Automotive Museumilla järjestettävässä huutokaupassa ilman vähimmäishintaa.