Helmikuun 24. päivänä SilverstoneAuctions järjestää Race Retro Classic Car -myynnin Coventryssä, Iso-Britanniassa. Yksi tuolloin myytävistä autoista on kuviemme Kupla, jonka matkamittarissa on lukema 17 556 mailia eli 28 254 kilometriä. Uudenveroisen auton hinnan uskotaan nousevan yli 20 000 euron.

Niin auton maalipinta, kromaukset, pyörät kuin sisustus ovat melkein kuin uudessa autossa. Valitettavasti emme voi kertoa, onko autosta pidetty äärimmäisen hyvää huolta vai onko se kunnostettu pieteetillä. Huutokauppatalo ei ole antanut autosta tuollaisia tietoja. Joka tapauksessa tällä hyvin säilyneellä autolla olisi varmasti kerrottavanaan mielenkiintoinen tarina.

Samaan aikaan kun on mahdollista hankkia uutta vastaava 50-vuotias Kupla, Volkswagen harkitsee nykyisen Beetlen korvaamista uudella mallilla. Seuraava Beetle on sähköauto, mutta vielä ei ole päätetty, tehdäänkö se Volkswagen Groupin MQB-perusrakenteelle vai vain sähköautoihin tarkoitetulle MEB-perusrakenteelle. Päätös tehdään pian, sillä Beetle kuuluu oleellisena osana Volkswagenin sähköiseen tulevaisuuteen.