Suuri osa kaikista valmistetuista BMW M5 -malleista on neliovisia, mutta E34-sukupolvea valmistettiin myös farmarina eli, kuten BMW asian ilmaisee Touringina. Niitä tehtiin vain vajaat tuhat kappaletta, tarkkaan ottaen 891 autoa. Se tietenkin nostaa mallin hintaa keräilijöiden silmissä ja vain kaksi niistä oli Santorinin sinisiä, joista toinen on nyt myynnissä.

Vuosimallin 1995 auto valmistui Münchenissä 9.12.1994 ja sen ensimmäinen omistaja oli saksalainen. Myyjän tietojen mukaan hän on yllyttänyt auton saksalaisella autobahnalla yli 290 km/h nopeuteen. Siinä voi olla toki liioittelulisää ja kyseessä saattaa olla mittarinopeus.

Vuonna 2000 auto vietiin Yhdysvaltoihin, jossa se on ollut Enthusiast Auto Groupin kokoelmissa (EAG) vuodesta 2006 lähtien. Kun autolla oli ajettu 143 000 kilometriä, se kunnostettiin perusteellisesti ja siihen tehtiin vähän muutoksia, kuten uusien nokka-akselien sekä virityspakoputkiston vaihto ja vaihteenvalitsimen liikkeiden lyhentäminen.

Yksilössä on BMW Individualin erikoisvärin lisäksi paljon muitakin lisävarusteita, kuten valkoinen nappanahkaverhoilu sinisin tikkauksin. Nyt autolla on ajettu vähän vajaat 155 000 kilometriä. Siihen nähden Ohiossa sijaitsevan EAG:n pyyntihinta on raju 129 990 dollaria, mutta tämä on hyvin harvinainen M5-yksilö.