Brittiläinen Sir Elton John on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä sooloartisteista, minkä lisäksi hän on merkittävä autoharrastaja. Herra on hankkinut autotalliinsa paljon eksoottisia klassikoita yli viisi vuosikymmentä kestäneen uransa aikana.

Yksi näistä autoista on musta Bentley Continental GT Speed, jonka hän hankki kesäkuussa 2014. Kymmenen kuukautta myöhemmin hän antoi auton aviomeihensä David Furnishin käyttöön, joka on ollut auton ainoa omistaja siitä lähtien. Autoa on huollettu säännöllisesti, mistä on kaikki Bentley Berkshiren leimat.

Tavalliseen Continental GT:hen verrattuna Speed on 10 mm lähempänä maan pintaa ja siinä on vakiona paljon ajo-ominaisuuksia parantavia varusteita. Lisäksi moottorin teho on nostettu 449 kilowattiin ja vääntömomentti on 750 Nm. Voima riittää kiidättämään auton nollasta sataan 4,1 sekunnissa ja huippunopeudeksi luvataan 330 km/h.

Auton matkamittariin on kertynyt maileja vajaan 35 000 kilometrin verran, ja auto on uudenveroisessa kunnossa. Auton hinnan arvioidaan nousevan noin 100 000 euroon (plus 15 prosentin välityspalkkio), kun se myydään tänä viikonloppuna Silverstonen radalla järjestettävässä Silverstone Auctionsin huutokaupassa.