On aivan varmaa, että Ferrari ei ole tyytyväinen LaFerrari Apertojen myynnistä käytettyinä. Oikeastaan sana käytetty on tässä kohtaa vähän väärä, sillä tähän mennessä omistajaa vaihtaneet autot ovat olleet ajamattomia. Niiden omistajat ovat käyttäneet harvinaisen auton kysyntää hyväkseen ja tehneet sijoituksellaan melkoisesti voittoa.

Ferrarin harmistuksen ymmärtää, sillä se valitsi tarkkaan ne asiakkaat, joille LaFerrari Apertat myytiin. Vaatimuksiin kuuluivat riittävän varallisuuden lisäksi pitkäaikainen merkin harrastaminen ja keräily. Moni itseään Ferrarin kanta-asiakkaana pitävä henkilö ei saanut omaa LaFerrari Apertaa, mikä aiheutti melkoisesti mielipahaa.

Kuviemme yksilö on myynnissä Seven Car Loungessa Saudi-Arabian pääkaupungissa Riadissa. Auton matkamittariin on kertynyt sata kilometriä eli se on käytännössä katsoen ajamaton. Suurin osa La Ferrari Apertoista oli punaisia, mikä tekee tästä valkoisesta autosta ostajien silmissä vielä kiinnostavamman.

Muistutuksena tekniikasta sen verran, että LaFerrari Apertassa on umpikoristen sisarmallien tapaan 6,2-litraisen V12-moottorin ja sähkömoottorin yhdistelmä, joka kehittää 700 kilowattia. Ne välitetään 7-vaihteisen kaksoiskytkinautomaatin kautta takapyörille ja auto saavuttaa yli 350 km/h huippunopeuden.

Auton hinta kerrotaan ainoastaan todella vakavasti otettaville asiakkaille. Luultavasti puhutaan kuitenkin yli viiden miljoonan euron summasta. Viimeksi tällaisesta autosta pyydettiin 7,3 miljoonaa dollaria eli yli kuusi miljoonaa euroa ja huutokaupassa LaFerrari Aperta on myyty 8,3 miljoonalla eurolla.