Urheilullisuus on kevään tullen muotia kaikissa autoluokissa. New Yorkin autonäyttelyssä Volkswagen esitteli sporttisuutta korostavan R-Line-paketin Arteoniin, johon se sopii mainiosti. R-Line on lisäksi nyt saatavissa Yhdysvalloissa vain siellä myynnissä olevaan Atlas-katumaasturiin.

Atlantin tällä puolella R-Line on lisätty vaihtoehdoksi kahteen mallisarjaan eli T-Rociin ja Tiguan Allspaceen. Niistä T-Rocissa paketti sisältää 19-tuumaiset Suzuka-kevytmetallivanteet, urheilullisemman (lue jäykemmän) jousituksen, mustat lokasuojien kaaret, korin väriset helmalistat sekä kattospoilerin sekä paljon R-Line-merkkejä.

Sisustus on tummempi kuin vakiomallissa, sillä kattoverhoilu on musta. Lisäksi autossa on muun muassa kevytmetalliset polkimet, alhaalta litistetty R-Line-ohjauspyörä ja erilainen verhoilu kuin muissa T-Roceissa.

Tiguan Allspace R-Linessa on tuumaa suuremmat Suzuka-vanteet, korin värinen kattospoileri, pianomusta etusäleikkö ja takadiffuusori.

Sisällä on ovissa ja kojelaudassa alumiinikoristelua, musta kattoverhoilu, ruostumattomasta teräksestä tehdyt polkimet, urheilullinen verhoilu ja muuta vastaavaa.