Genevessä Volkswagen panostaa viisioviseen Up-malliin, mutta mukana on myös neljä uutta konseptiversiota.

Perhe kasvaa, toteaa Volkswagen uudesta Upistaan, ja osoittaa sen käytännössä Swiss Upin, Winter Upin, X Upin ja Cargo Upin voimalla. Näyttelyn isäntiä Volkswagen kunnioittaa Swiss Upilla, joka on maalattu Sveitsin lipun väreihin. Sisustuksessa on sveitsiläisyyttä korostavia yksityiskohtia, kuten istuinten taskut Victorinoxin monitoimiveitselle.

Winter Up on varustettu talviurheilua harrastaville sopivaksi aina kätevää suksitelinettä myöten. Vapaa-aika on ollut myös X Upin suunnittelijoiden mielessä, sillä Cross Upista kehitetyssä versiossa on kookas kattolaatikko, johon on kiinnitetty lisävalot.

Viimeisenä on nelikon ainoa tuotantomahdollisuudet omaava malli. Cargo Up voisi olla mainio ajokki ahtaitten kaupunkien jakeluajoon, sillä sen tavaratilaan mahtuu kuljetettavaa 1,4 kuutiometrin verran. Sisustus on tyhjennetty kuljettajan istuinta lukuun ottamatta, että mukaan saisi mahdollisimman paljon paketteja. Tasaiseen lattiaan on lisätty järjestelmä kuorman kiinnittämistä varten. Maavaraa on lisätty 15 mm, mikä olisi tärkeää ainakin talvisessa Helsingissä.