Chevrolet Volt ja Opel Ampera valittiin vuoden autoksi 2012, mikä on voinut olla osatekijänä suosion kasvuun.

General Motors ilmoitti Chevrolet Voltin huonon myyntimenestyksen takia tuotantokatkoksista, mutta mainio maaliskuu lyhensi seisokkia. Lisäksi Opel Amperasta on otettu vastaan jo yli 7 000 tilausta, kun tämän vuoden myyntitavoite oli 10 000 autoa, joten tuotanto saatetaan pitää käynnissä koko ajan.

Opel Ampera on saavuttanut Euroopassa hyvää mainetta, sillä se voitti Monte Carlo -rallin. Kyseessä ei ollut legendaarinen ralli, vaan vaihtoehtoisilla polttoaineilla toimiville ajoneuvoille järjestetty kilpailu, johon osallistui 130 autokuntaa. Voittoon ajoi pari Bernard Darniche ja Joseph Lambert, joiden lisäksi kymmenen parhaan joukossa oli kolme muutakin Amperaa. Darnichelle voitto ei ollut ensimmäinen, sillä hän voitti sen oikean Monte Carlon vuonna 1979.

Chevrolet Voltista on esitelty Yhdysvalloissa jo vuosimalli 2013, joka tuo tullessaan joitakin parannuksia. Tähän saakka auton on saanut vain mustalla katolla, mutta nyt voi valita myös korinvärisen. Lisäksi valintoihin tulee sähköä säästävä asento Opel Amperan tapaan. Uutuutena on myös lisävarustelistalle tullut kaistavahti.