Pakettiautoissa samat merkit ja jopa mallit voittavat Vuoden Auto -tittelin moneen kertaan, sillä ehdokkaiden määrä on paljon vaatimattomampi kuin henkilöautoissa.

Tänä vuonna kilvassa oli mukana viisi pakettiautoa, jotka kaikki olivat uudistuneita malleja eli muunnoksia tutusta aiheesta. Henkilöautopuolella uusi moottori tai edes vähän reilumpi uudistus ei riitä edes ehdokkuuteen.

Joka tapauksessa kunnia sille, jolle se kuuluu eli Iveco Daily Blue Powerille, jolle 25 maata edustavat 25 tuomaria antoivat eniten pisteitä eli 113. Toiseksi tuli Ford Transit Custom 79 pisteellä ja kolmanneksi jätettiin Volkswagen Caddy TGI. Mukana äänestyksessä olivat myös MAN TGE (Volkswagen Crafter) ja Renault Kangoo Z.E. 33.

International Van of the Year -tuomariston puheenjohtaja Jarlath Sweeney onnitteli palkintojenjakotilaisuudessa Ivecoa, jonka Daily voitti IVOY-palkinnon jo kolmannen kerran sen vuonna 1992 tapahtuneen esittelyn jälkeen (edelliset 2000 ja 2015).

Ivecon todettiin olevan pakettiautoissa pitkällä ympäristön huomioon ottavassa ajattelussa. Dieselmoottorin lisäksi myynnissä ovat maakaasu- ja sähkömallit, joista viime mainitun toimintamatka on kaksisataa kilometriä.