Vain pari päivää vuosimallin 2019 Sparkin, Cruzen ja Malibun jälkeen ovat vuorossa Chevroletin Camaroon tekemät muutokset.

Valmistajan mielestä uusi keula on urheilullisemman näköinen, mutta se on heti jakanut mielipiteitä. Moni on sitä mieltä, että vanhempi nokka oli aggressiivisemman näköinen. Keula eroaa eri varustetasojen välillä esimerkiksi sen mukaan, mihin Chevrolet-merkki on asennettu. Takana on uudet ledivalot ja kokonaisuus vaikuttaa uuden diffuusorin myötä tasapainoiselta.

Tekniikkapuolella tärkein uutuus mallivuodelle 2019 on se, että Camaron saa nelisylinterisellä 202 kilowattia kehittävällä kaksilitraisella turbomoottorilla varustettuna.

Sen kanssa tulee automaattisesti käsivalintainen vaihteisto ja hinta yritetään painaa alle 30 000 dollarin. Tehokkaammissa SS-malleissa on jatkossa 10-vaihteinen automaatti ja lähtöjärjestelmä.

Ohjaamossa on panostettu yhdistettävyyteen. Camarossa on Chevroletin uusi Infotainment 3 -järjestelmä, joka toimii älypuhelimien ja tablettien kanssa ja jota voi pilven kautta personoida. Parhaissa varustetasoissa järjestelmään kuuluu navigaattori, äänitunnistus, sovelluksia ja päivitykset pilven kautta. Vakiona värikosketusnäyttö on 7-tuumainen ja saatavilla on tuumaa suurempi.